Husproduktion av Islink AB

Med oss får du allt du behöver för ditt husprojekt under ett tak. Vi hjälper dig från dag ett ända tills det är dags för inflyttning i ditt nybyggda hem.

Från Grundstock till Taknock

Vi hjälper dig från dag ett ända tills det är dags för inflyttning i ditt nybyggda hem.
Islink AB är en väletablerad och komplett Byggentreprenör från Kattarp som utför Husbyggnation och Markarbeten så som: Nyproduktion, Husgrunder, Dränering & Avlopp. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne & Halland med omnejd. 

Totalentreprenad

Islink AB utför totalentreprenad på husbyggnation och markarbeten. Efter många år i bygg och anläggningsbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Som företag har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat och utökat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Från Dröm till Verklighet

Varje hus anpassas för varje kunden. Du får möjligheten att hitta dina egna lösningar. Att köpa hus är för många en av livets största investeringar. Med rätt vägledning och lyhördhet vill hjälpa er att förenkla den processen.

Kvalitet & Kundlösningar

Islink AB är medlem i branschföreningen Maskinentreprenörerna och håller sig uppdaterade med nya certifikat samt utbildningar för Dränering & Marktjänster. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Trygg Hansa och iF samt god ekonomi.

Kontakta oss idag!

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt!
Kontakt: Hinrik Gunnarsson
Telefon: 0705-74 10 99
E-mail: Islink@swipnet.se